Electric Unity Tuning

Lyd- og frekvensterapi med stemmegafler

Musikk har alltid vært en av hovedelementene i livet mitt. Et av mine aller første minner involverer musikk. Melodilinjer og tekst har alltid hatt en terapeutisk effekt på meg. Som barn var det ubevisst, som ungdom og voksen var det i aller høyeste grad bevisst. Hjemme i stua på Fosen sto det på ulike tidspunkt både el-orgel, trekkspill, gitar og bass, så det var lett tilgang til instrumenter. Da jeg ble gammel nok begynte jeg på musikkskolen og i korpset. Etter hvert ble det også band og musikkansvar i det lokale amatørteateret, før jeg var innom den kommunale musikkskolen som timelærer.

Musikk er så mye. Lyd, vibrasjoner, frekvenser, stemninger, følelser og ikke minst minner. Vi er omgitt av musikk store deler av dagen vår enten det er på kjøpesenteret, i restauranten eller på venterommet til behandleren. Og enten vi  liker det eller ikke, påvirker det oss og sinnsstemningen vår. De fleste har en formening om hva slags musikk de ønsker å høre på når de er lei seg, glade - eller eitrende forbanna! At vi responderer ulikt på forskjellige typer musikk handler ikke bare om rytme, hastighet og volum. Det handler også om i hvilken frekvens musikken er lagd i. Jeg hadde i mange år lett etter mine verktøy for å utøve en form for lydhealing som terapeut. I november 2022 fant jeg dem. En liten men kraftfull, fantastisk dame fra New Zealand kom hit til Trondheim og ønsket å leie behandlingsrom på LOTUS for å tilby Biofield Tuning. Det hadde jeg aldri hørt om, men da jeg møtte Ngara Luessi og fikk en behandling av henne, falt brikkene på plass. Jeg hadde sterke reaksjoner i løpet av denne timen, men de endringene jeg opplevde i ettertid var enda mer påfallende. Dette måtte jeg lære meg! Og jeg ble Ngaras første student i hennes egenutviklede Electric Unity Tuning.

Så hvorfor skal man prøve denne behandlingen? Noen ganger ser vi at det kanskje ikke er nok å bearbeide situasjoner og utfordringer kun mentalt og verbalt. Noen ganger ligger problemet så dypt at løsningen kan være å jobbe direkte med kroppen. Kroppen vår er elektromagnetisk og det er også et elektromagnetisk felt rundt oss; et BIOFELT. En annen vanlig betegnelse er "energifelt". Rundt cellene i kroppen vår har vi biofotoner. Biofotoner er rett og slett lys som kommuniserer med biofeltet. De er informasjonsbærere og brukes som kommunikasjonsmiddel både mellom celler og innad i hver enkelt celle. Et konkret eksempel på frekvenskommunikasjon: dersom du står i en musikkforretning og slår på G-strengen på en gitar, kan du se at den samme strengen på gitarene rundt også vibrerer. Rett og slett fordi de er stemt i samme frekvens.

Når kroppen vår er stresset og syk (mentalt, følelsesmessig eller fysisk) er ikke bare immun- og nervesystemet vårt svekket. Biofeltet vårt svekkes også, og "endrer tone". Gjennom frekvensene til ulike stemmegafler har vi mulighet til å finne dissonans/blokkeringer. Vi kan tydelig høre dette via de tonene som produseres og kjenne det i vibrasjonene som sendes ut av stemmegaflene. Ved å harmonisere frekvensene (og samle biofotonene i biofeltet vårt) kan vi styrke dette så vi står sterkere rustet foran videre utfordringer i livet, både fysisk og psykisk.

Behandlingen jeg tilbyr foregår sittende, varer i 60 minutter og koster kr. 1250,-
Finn gjerne timen din her: 
Online booking 

Bildet under er av en klient som har fått behandlet høyre side av kroppen. Nakke og skuldre ble et av hovedfokusene under akkurat denne behandlingen. Som vi kan se er det en klar synlig forandring i spenningsnivået (vi behandlet naturligvis venstre side etter at dette bildet ble tatt).