Tarot

Tarot er et fint hjelpemiddel dersom man ønsker å belyse forskjellige aspekter ved livet sitt eller om man trenger litt veiledning i spesifikke situasjoner. Dette gjelder både fortid, nåtid og fremtid.

Kortene kan også gi deg gode alternative innfallsvinkler på forskjellige områder og gjør det ofte enklere å få et større helhetsperspektiv dersom man føler at man "sitter litt fast". Jeg opplever at kortene ofte er med på å både gi klare svar ved konkrete spørsmålsstillinger klienten måtte ha og/ eller belyse situasjoner vedkommende trenger å jobbe mer med.

Tarot har gjennom tidene hatt et litt frynsete rykte og tilhører også et av de alternative områdene som har vært preget av både mystikk og også gjerne litt mørke. Jeg kan med visshet legge hånden på hjertet og love deg at det er helt trygt å få lagt Tarot! Jeg har hatt besøk av smånervøse klienter med svette håndflater som har vært redde for at Døden, Djevelen og Dommen skal dukke opp å forutsi både død, fordervelse og jordas undergang... Dette er aldri tilfelle og er uansett ikke riktig betydning av kortene. Det som gleder meg er at i samtlige tilfeller har vedkommende dratt hjem etter endt time både lettere til sinns og med en ny oppfatning av hvordan man kan jobbe med Tarotkort på en trygg og god måte. Nettopp derfor er disse kortene et av mine favorittverktøy!

En Tarotveiledning består av flere kortlegg og varer gjennomsnittlig 60 min. Dette koster kr. 850,-
Jeg tilbyr også kombinasjonstimer (75 min.) med healing og tarot. Dette koster kr. 1050,-
Finn gjerne timen din her:
 Online booking