ShapeRoller

Som vi kjenner til, sirkulerer blodet vårt gjennom et komplekst system av blodkar. Litt mindre kjent er kanskje lymfesystemet vårt. Lymfesystemet er "renovasjonsverket" til kroppen vår, denne blanke lymfevæsken flyter passivt gjennom lymfeårene våre og rydder opp i ulumskheter som har unnsluppet førstelinjeforsvaret vårt. Vi har mellom 600 - 700 lymfeknuter, disse ligger i klaser overalt i kroppen. Spesielt konsentrert finner vi dem under armene og i lysken.I disse lymfeknutene befinner lymfocyttene seg; disse uskadeliggjør fremmedelementer før de blir sendt videre i lymfesystemet.

Vi er designet for å være i mye mer i aktivitet enn vi er i dag, så hos mange hoper avfallsstoffer og overflødig væske seg fort opp. Dette kan sette en effektiv stopper for både fettforbrenning og en sunn kropp. Manuell lymfedreneringsmassasje krever god kunnskap om menneskets anatomi og lymfesirkulasjon. ShapeRoller-prosedyren krever bare at man følger instruksjoner og at retningen av trommelens rotasjon blir justert til hver kroppsdel. Dette vil gjøre det lettere for kroppen å skille ut avfallsstoffene, da blod og lymfevæske blir tynnet ut og dermed flyter lettere gjennom årene. Lymfesystemet vårt har like mange kar som blodårene, og finnes overalt i kroppen.

Forskjellen på flyten i blodårene og flyten i lymfeårene, er at blod pumpes av en naturlig "motor" - hjertet. Lymfesystemet har ikke en slik motor, og stimuleres bare ved at muskelaktivitet dytter litt forsiktig i lymfeåreveggene. 

Med hjelp av ShapeRoller utfører man en lymfedreneringsmassasje hvor hele lymfesystemet blir stimulert, og lymfe sendes til lymfeknutene. Hver kroppsdel blir stimulert i henhold til hvilken vei lymfen flyter. 

Massasjen i seg selv er som en treningsøkt hvor du følger 18 enkle trinn ved hjelp av ShapeRoller. Og som etter enhver treningsøkt kan musklene føles litt ømme etter de første par gangene.

Dette er ingenting å bekymre seg for, kroppen vil bli vant til massasjen og hver gang kommer det til å kreve mindre innsats. Det er også mulig at du kan føle trøtthet og svimmelhet etter din første massasje. Det er helt normalt - kroppen din begynner å kvitte seg med giftstoffene som er blitt akkumulert i fettvevet over tid. Det er derfor viktig å drikke rikelig med vann - både før, under og etter massasjen. 

Du får først en GRATIS prøvetime og kan deretter ta stilling til om du har lyst til å fortsette med timer enkeltvis eller å kjøpe et rabattert klippekort à 10 behandlinger.
Enkelttime (60 min.)                                   450,-
Klippekort (10 timer)                                3500,- 

Vi kjører kampanjer på vår Facebook-side, så sjekk gjerne der for ekstra gode priser. Der kan du også booke timer direkte: ShapeRoller Trondheim

I videoen under kan du se hvordan behandlingen foregår.